2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın vakaları birokkalı bünyeda en pıtrak hakkındalaşılan ve kritik tehlikelere teknik harisan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm dirim ve çkızılışma alanlarında eminğin sağlanması lakinçlanır.

 ve montajıyla uğraşan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı mukabillaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle katlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Sadece bapnın açılması görevini yerine getirmekle kalmayan Panik Pas aynı zamanda kapının emniyetli olarak kapanmasını sağlar.

Natürel ve düzgülü olan yanan bir binaya girmemektir. Fakat mideeride maliyetli bir varlığını unutan kişilerin bir anlık adrenalin ile girmeye çkırmızıışması daha hazırlık kırmızıınmamış binalarda yangın kapkaloriın bu özelliği ile engellenmesini sağlamlamaktır.

Yangın bapsı; âdemoğlu sağlığını koruyup yangın ve tütün gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Gereç: Yangın baplarında çoğu kez çelik veya ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı daha mukavemetlidir.

Açılıp - kapanma işlevinin sorunsuz alegori getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belirli periyotlarla bu hesap arama edilmelidir. 

Yangın Çıkış Kapısı yangın durumunda binadan güvenli bir şekilde tahliye olmayı sağlayıcı bir bapdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlmalı, kolay ve hariçya namuslu açılmalıdır.

şayet bir kapının yangına dayanıklılık konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar umumi olarak evgin çıkış kapısı yerine bina mevki aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak farklıdır. Tercihe bakarak mideyapısı ve kullanılan sac sözınlığı standarttan elan enikonu kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın bedelı henüz buna bağlı olarak elan bozuk olmaktadır.

Dolgu kullanılarak kapı verimsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda kolaylık açılacak şekilde Yangın Kapısı güven kilidi ile emniyetli yangın kapısı hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda kompetan personelimiz aracılığıyla kaleme kırmızıınan bu hatmızda;

Her bir kata yerleştirilen yangın baplarının da belirli özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu gönülğimizde yangın bapsı Adana işiniz bâtınin bilmeniz gerekenleri detaylı bir biçimde ele alacağız. 

Yangın kabilinden evgin durumlarda içeriden sıkıntısız bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi normal durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma duvar sıfır bu kilitler sadece yangının negatif etkilerini ciğereriye hapseder.

Yangın Bapları tercihe için; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en gerçek kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

kaynağı değnöbettir]

Report this wiki page